top of page
Tørre roser og dagbog

BØGER

Her kan du få et overblik over mine romanudgivelser. Du kan finde mine artikler for Copenhagen Prides gratis magasin, HeartCore, her!

forside-Dødsvalsen.jpg

Har du nogensinde tænkt over, hvordan du ville reagere, hvis Døden en dag bankede på din dør?

Dødsvalsen

Anna, som går i 1. g og har store drømme om at blive noget ved balletten, mistede begge sine forældre som barn, og har nu kun sin storebror Tristan tilbage. I den bilulykke, der dræbte deres mor, blev Tristan hjerneskadet og er indlagt på hospitalets neurologiske afdeling. Døden bliver endnu engang nærværende for Anna, da den mystiske Kritanta dukker op og sætter alt i et nyt perspektiv.

Dødsvalsen dyster Anna mod Døden i en hæsblæsende og nervepirrende overjordisk trekamp, som kan koste både hende og Tristan livet.
Spørgsmålet er nu, om Anna har modet til at kæmpe med livet som indsats for at redde sin bror, og om hun er stærk nok til at vinde…

Dødsvalsen er min debutroman fra 2016. Magisk realisme i en ungdomsroman, der er velegnet fra 13 år og op!

En ren fornøjelse. Simpelthen en ren fornøjelse at læse bogen. Jeg slugte bogstaveligtalt bogen – kunne ikke lægge den fra mig. ... Det er en bog der hører til i bogreolen.
Jeg var fanget af historien, og blev ikke afskrækket af den til tider meget unge skrivestil. Tværtimod synes jeg, at det var et bidrag til romanens evne til at nå målgruppen.

Bogormen og Mig

Dødsvalsen er en fantastisk debut. Jeg er virkelig positivt overrasket over, at en så ung forfatter formår at skrive så medrivende.

Henriette Jensen

Din Boganmelder

Nenaskov

bottom of page