top of page
  • Forfatters billedeMie Hald

Hvad foregår der?

Opdateret: 2. maj 2021

Hvad sker der, Mie? Ja, det er efterhånden et stykke tid siden, der er blevet hørt fra mig - i hvert fald udgivelsesmæssigt! Så her er en lille update om, hvad der foregår...Billede af forfatter Mie Hald med en bog med svævende bogstaver.
Mie Hald, Fantasy Festivalen

Hvor kom vi fra?


Jeg udgav min debutroman som 15-årig, og siden da har jeg arbejdet på et væld af forskellige projekter. At blive udgivet i sådan en tidlig alder var både spændende, men måske også mere, end jeg var klar til. Så jeg har haft meget at lære!


Siden før Dødsvalsen har jeg skrevet lange projekter, længere end min debutroman. Lige nu er jeg stærkt fokuseret på første bog i en episk fantasy-trilogi, der tog sine første, spæde skridt allerede tilbage i 2013, et helt år inden Dødsvalsens første ord blev skrevet. Projektet har ændret sig så meget, at dets start og nuværende stadie lige så godt kunne være to forskellige produkter (og det er de nok også).


Jeg glæder mig til at kunne dele denne nye verden, jeg de sidste 7 år har boet i og bygget på! Den rå tekst er så småt ved at være omskrevet, og efterhånden mangler den bare de sidste finjusteringer, før jeg er klar til at sende ud til forlag!


For nu er det en ny hjemmeside - og jeg synes selv, den er blevet rigtig fin! Jeg er skiftet til WIX, der bare kan lidt mere... Man kan melde sig til nyhedsbrevet (som du nok på nuværende tidspunkt har set, da du kom ind på siden), hvor jeg vil sende skriveråd, updates, nørderier, konkurrencer og mere ud med overskuelige mellemrum, eller bare klikke lidt rundt og læse med!


27 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page